WAKF - Bok avdeling

Återta ditt hjärta

Återta ditt hjärta
Återta ditt hjärta Återta ditt hjärta Återta ditt hjärta Återta ditt hjärta Återta ditt hjärta
Art.nr: Återta ditt hjärta
Tillgänglighet: I lager
175kr
Exkl.moms: 175kr
Antal:  
  - ELLER -  

I Allahs Namn, Den mest Barmhärtige, Den mest Nåderike!
Få böcker har på kort tid fått så stor genomslagskraft som den du nu håller i din hand. Återta ditt hjärta är Yasmin Mogaheds första bok men har gjort ett mycket starkt intryck på läsare världen över. Författaren hjälper läsaren att hitta sitt inre lugn bortom alla tankars oväsen.
Bokens ämne är centralt för oss alla. Hjärtat spelar en viktig roll i människors liv och inte minst i tron. Det är hjärtat som svärtas av synder och det är hjärtat som kan belastas och bli sjukt då vår tro utsätts för prövningar. Yasmin Mogahed menar att det vi fyller våra hjärtan med är det som kontrollerar oss och våra liv. Därför uppmuntrar hon, genom sin bok, varje läsare att ta kontroll över hjärtat. Att tömma det på allting annat än tron på och kärleken till Gud.
Yasmin Mogahed vet vad glädje och inre stillhet är. Hon vet vad tankarna gör med oss – hur de gör oss olyckliga och missnöjda – att förlora en närstående, sin hälsa, sin kärlek, sitt arbete osv, men också hur vi kan acceptera vad som har hänt, bearbeta och använda dem för att finna friheten igen.
På ett lättfattligt men ändå mycket slagkraftigt och självklart sätt beskrivs det i boken hur vi kan finna nya sätt att se på och hantera livets olika prövningar. Hur vi som troende bör förhålla oss till livet – denna högst tillfälliga rastplats – utan att fästa oss vid det eller uppfatta det som vår slutliga destination. Det är först när vi sätter upp högre mål för oss själva som det blir lättare att se bortom svårigheterna i nuet.
Yasmin Mogahed uppmanar oss att återvända till källan, till allas vårt ursprung. Hon uppmanar oss att vända tillbaka Hem. Till meningen med livet, till vår Herre. Hon menar att det är först där, i relation till Allah, som vi kan uppleva trygghet och fulländning.
Vi som har jobbat med översättning och publicering av denna bok är glada att kunna presentera ett verk som både inspirerar och berör. Vi hoppas att du som läsare ska få en spännande läsupplevelse och en vägledning till positiv personlig utveckling. Alla felaktigheter är våra och för allting gott tackar vi Världarnas Herre.

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: OBS: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Skriv koden nedan:Följ oss på Facebook

Hitta till oss